Ce este Civic Hub?

Platforma CivicHub este o premieră absolută la nivel național. Foarte pe scurt, aplicația permite utilizarea cu succes a unui număr extrem de mare de chestionare, care conțin întrebări cu două sau mai multe variante de răspuns, seturi de întrebări, precum și combinații între acestea.

Citeste Mai Mult

Uptime Solutie

99%

Procesare date mai radid cu

70%

Acoperire Națională

96%

Specificatii Platforma

CivicHub poate fi utilizat simultan de un număr foarte mare de persoane, care folosesc dispozitive Android sau dispozitive iOS (Apple), performanța fiind garantată de utiliarea tehnologiilor de containere (Kubernetes) și a microserviciilor.

 • Pentru consularea cetatenilor se va folosi o aplicatie ce va putea fi descarcata de pe internet pe telefonul mobil, sau accesata direct printr-un browser web;
 • Aplicatia se va instala foarte usor si va permite la prima accesare alegerea unui user name si parola impreuna cu definirea profilului de utilizator cu date personale: nume, prenume, adresa din buletin, seria si numarul buletinului, CNP, etc.
 • Datele vor putea fi stocate in baza autorizarii deja existente de furnizor de date cu caracter personal;
 • Aplicatia va furniza o lista cu intrebari active al caror termen de raspuns nu s-a incheiat. Lista va contine urmatoarele informatii: user care a postat intrebarea, detalii despre intrebare, numarul de utilizatori care au citit intrebarea, numarul de utilizatori care au avut comentarii, numar de votanti, termen limita de vot, data lansarii intrebarii etc.
 • Detaliul unei linii din lista va permite vizualizarea intregii intrebari, vizualizarea de informatii sub forma de link sau de documente atasate;
 • Cetateanul are posibilitatea sa vada comentariile altor useri, user-ii activi in acel moment, sa adauge un comentariu si sa voteze (da, nu, nu vreau sa raspund);
 • O intrebare care a depasit termenul de vot nu mai poate fi votata si nici comentata insa poate fi vizualizata de utilizatori;
 • Modul administrare si postare a intrebarilor este disponibil doar administratorilor de aplicatie, in prima faza user-ii neavand posibilitatea sa propuna teme de dezbatere;
 • Clientul de pe telefon va avea functionalitatea de impingere (push) a intrebarilor ca si mesaje pentru utilizatorul o data conectat;
 • Modul de raportare a datelor in functie de situatia  votului, localizare zonala, sex, pregatire, varsta, ocupatie etc.
 • Posibilitatea de a acorda dreptul de vot al unui utilizator, altui utilizator. Crearea unui profil de Lider;
 • Fisa utilizator si profilul acestuia de prezentare in care informatiile pot fi completate si ulterior definirii user-ului;
 • Separarea zonei civice de zona comerciala si folosirea materialelor publicitare ca sursa de finantare;
 • Publicarea de noutati si de statistici cu privire la impactul votului in luarea deciziei;
 • Functionalitate de organizare de concursuri cu premii pentru utilizatorii active;
 • Definirea unor template-uri de sondarea a opiniei pe baza unor algoritmi si definirea unor set-uri de intrebari cu variante de raspunsuri diferite.
De CivicHub vor putea beneficia următoarele categorii de instituții:

Societățile comerciale cu un număr mare de angajați, pentru sondarea, în condiții de deplină confidențialitate, a opiniilor angajaților vizând diferite decizii de management. 

Marii retaileri, băncile, societățile de asigurări, societățile de transport, etc.,  care pot efectua ample și frecvente cercetări de piață privind produsele și serviciile pe care le oferă cetățenilor.

Marile societăți de transport, pentru a identifica, prin intermediul consultării cetățenilor, cele mai adecvate modalități prin care urmează să-și pună la dispoziția acestora serviciile. 

Administrația publică centrală, prin intermediul ministerelor, precum și administrația publică locală, prin intermediul primăriilor și a consiliilor, care vor avea posibilitatea să-i consulte temeinic și rapid pe cetățeni, fie că este vorba de comunitatea națională, fie că este vorba de comunitățile locale, înainte de a fi luate decizii. 

Institutele de cercetare de piață, care își vor putea efectua sondajele pe teme dintre cele mai diverse, în mod direct, rapid, eficient, pe baza propriilor eșantionări și în condiții de deplină confidențialitate. 

Organizațiile societății civile, interesate să sondeze, în diferite domenii și cu costuri insignifiante, un mare număr de cetățeni, înainte de a-și definitiva proiectele. 

Platforma CivicHub va sta și la dispoziția partidelor politice, în măsura în care doresc să-și consulte membrii sau componenții propriilor bazine electorale într-un domeniu sau altul, înainte de a-și formula politicile.

Suport Dedicat

Pentru implementarea cu succes a soluțiilor noastre inovatoare și o performanta desăvârșită oferim:

 • Sistem suport 24/7
 • Mentenanta asigurata
 • Update-uri gratuite
1

Colectare Date

Spune-ne mai multe despre specificul activității desfasurate.

2

Identificare Solutie

Impreuna identificam soluțiile cele mai potrivite și eficiente.

3

Optimizare

Personalizare & optimizare în functie de nevoile tale.

Lansare

Punerea în functiune, testare și recepție soluție tehnica.

Credem că proiectarea produselor și serviciilor în strâns parteneriat cu clienții noștri este
cel mai eficient mod de a avea un impact real asupra afacerii lor.

Studii de Caz

Institutii publice care folosesc soluțiile nostre tehnice
cu succes.

img_06
Digitalizare Consilii Judetene
Digitalizarea activităților din cadrul Consiliilor Județene,...

Perspective pentru a vă ajuta să faceți ceea ce faceți mai bine, mai rapid și mai profitabil. Vezi Toate Articolele

Suntem Aici Sa Te Ajutam

Spune-ne mai multe despre proiectul tău